• Backdrop Decor Valgbar størrelse
  • Backdrop Decor Valgbar størrelse
  • Backdrop Decor Valgbar størrelse

Backdrop Decor Valgbar størrelse

Sendes efter
1,00 kr.
(1,25 kr. Tax incl.)

25.000 tilfredse
Hurtig levering
Personlig service
Enestående
Baseret på 192 anmeldelser
Beskrivelse

Backdrops er blevet et utroligt populært produkt som scenebaggrund, fotobaggrund eller på messer. Vores backdrops trykkes på lærreder af høj kvalitet med meget fin farvegengivelse i tryk. De har en meget stor eksponeringsværdi og spændes nemt op i øjer. Vores backdrops trykkes i farve og levereres komplet med kantforstærkning og øjer.

Op til 5 års farvebestandighed afhængigt af lærredet.

Decor

Vores fineste tekstildug af rigtig høj kvalitet. Dugens matte overflader giver ekstrem dybde og stærke farver med høj kontrast, hvilket gør den egnet som fotobaggrund. Den lave vægt og den slidstærke struktur, gør den nem at folde og tage med. Decor trykkes med vandbaseret farve, hvilket gør den til det mest miljøvenlige trykalternativ. Kan anvendes som højkvalitetsdug både inden- og udendørsmedie. Brandklasse B1/M2.

Graafinen materiaali
Vi skal bruge en trykfærdig fil, der er i samme mål som du har valgt ovenfor.


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.

Jämför med liknande produkter

Relaterade produkter