Beachflag

Strandflag har en stor reklameværdi, og en af de mest populære måder at brede sit budskab på.

Strandflagene fremstilles på vores egen fabrik. Vi har selv udtænkt og designet Strandflagsskabelonerne for, at de skal få den bedst mulige pasform. Flagenes store overflade og stoffet, der bevæger sig let i vinden fanger hurtigt blikket. Flagene er nemme at transportere og monteres hurtigt.

Bemærk, at vi har skiftet leverandør af master og flagfødder. De nye produkter er ikke kompatible med vores gamle sortiment og det samme gælder for flagene/skabelonerne. Hvis du ønsker at skifte billede eller tilbehør i henhold til vores gamle sortiment, kan det stadig købes her.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Strandflag

Strandflag

Samtlige strandflag som ses ovenfor leveres med mast og flag inklusive motiv.

Flagfødder til flagene medfølger ikke, men sælges separat. Hvis du går ind på et strandflagsprodukt, og scroller ned på siden, så finder du de dertil passende flagfødder som tilbehør. Det normale valg er jordspyddet da den er stabil, flot og passer godt til alle sammenhænge, men vi anbefaler, at I køber den flagfod, der passer præcist til jeres formål.

Vi anbefaler at købe en pose til strandflagene, bemærk at posen ikke indgår i prisen. Vi har valgt at lægge den til som tilbehør, da vi ellers havde tillagt merprisen til produktet, og mange af vores kunder foretrækker en lavere pris.

For at hjælpe os, anbefaler vi at sende en trykfærdig fil, som er lavet i henhold til den skabelon som findes på respektive produktside. Hvis I ikke har mulighed for selv at lave filen, hjælper vi gerne til. Hvis det blot drejer sig om et logo, sender vi typisk en korrektur retur uden omkostninger, men hvis der er mere indhold, så har vi en valgbar service til Grafisk Hjælp. Husk, at for at få den bedste kvalitet, bør logoet være lavet i vektorformat.

Strandflag Medium

Valg af strandflag

Vi har tre forskellige slags strandflag: hajfinne, lige eller dråbe. Hajfinne passer bedst til jer, som har et aflangt logo, og dråben er bedst til et mere firkantet logo. Den lige model plejer at være bedst, hvis man vil have mere end blot et logo som motiv på flaget. Den er lige og lidt bredere end de andre modeller, hvilket gør det nemmere at læse teksten (for eksempel åbningstider, telefonnummer osv.).

Den mindste variant passer godt til indendørs arrangementer som messer og lignende events, men passer også godt udendørs, for eksempel ved entréen.

Den mellemste variant er vores mest solgte strandflag til udendørs brug. Flaget ses på lang afstand og giver meget opmærksomhed, perfekt til udendørs arrangementer.

Vores store strandflag er optimalt, hvis man vil ses på lang afstand. Til jer som vil have yderligere eksponering, så har vi også en ekstra variant, perfekt når man konkurrerer om opmærksomheden i området.

Flagets design

Vi anbefaler et design, der er så simpelt som muligt. Et strandflag er noget man normalt betragter på lang afstand, og derfor er det bedst med et enkelt design. Derved kan man gøre budskabet større og mere synligt. Derfor er det bedst, hvis man kun har sit logo på det. Hvis man er heldig er der overskydende plads til for eksempel telefonnummer, webadresse eller slogan. Vi anbefaler at dreje logoet 90 grader, så det bliver stående, hvis man har et aflangt logo. På denne måde fylder det mere på strandflaget og bliver mere synligt. Den mest almindelige løsning er, at man har det første bogstav i bunden og det sidste på toppen, da det er nemmest at læse. Det samme gælder for en simpel tekst, så er det bedre at dreje hele sætningen, end at skrive hvert bogstav vertikalt. Har man et logo, der er mere kvadratisk, kan det placeres horisontalt og siden gentage mønsteret, så man får 4-5 logoer på strandflaget. Man kan også sætte det kvadratiske logo øverst, og et andet budskab eller tekst under det for at bruge hele overfladeværdien.

Sømmen på strandflaget er sort som standard, for at den skal passe sammen med masten, da denne også er sort. Det er dog muligt at ændre farven på sømmen, så den for eksempel passer sammen med baggrunden på resten af flaget eller med en helt anden farve, der giver lidt kontrast til budskabet. Husk at farven vil skille sig ud i henhold til andre tryksager. Stoffet har små huller, der gør, at man kan se igennem materialet, og det kan derfor opleves som mere mat sammenlignet med materialer som plastik og papir. Hvis man placerer strandflaget mod en sort baggrund, vil farverne lyse mere op, men når de omvendt placeres mod en lysere baggrund, vil de se lidt mere blege ud, hvilket er helt naturligt.