Produkter i denne kategori kan blive påvirket af ferien fra 15. juli til 4. august. Venligst kontakt os for mere information.

Messevæg Grand Fabric

Sendes efter
Størrelse
18.095,00 kr.
Antal

Beskrivelse

Grand Fabric er et dobbelsidet system med print på begge sider, perfekt når man er på en åben plads eller messestand. Messevæggen er produceret af Expand og er i en meget høj kvalitet. Reklamebanneret som anvendes er strækbart, hvilket gør at man kan trække banneret på og samtidig minimerer folder.

Systemet fylder ikke meget under transport og er nemt at sætte op.

Systemet med mange løsninger.
Stativet Grand Fabrics fås i mange forskellige udgaver og kan kombineres med hinanden. Det skaber unikke udtryk og masser af kombinationer. Dertil findes der en række forskelligt tilbehør såsom TV-stativ, hylder og bord.

Vi har lagt en variant op på hjemmesiden som priseksempel, men kontakt os gerne hvis I er interessede i væggen, så finder vi et tilbud efter ønskemål.

Produktionstid

Bemærk at den angivne produktionstid er beregnet ud fra den kontrollerede og godkendte ordre.

Graafinen materiaali Billedmål til væg: 294 x 240 cm, originalskabelon findess i sektionen nedenfor.
Billedmål til messedisk (valgbart): 182,6 x 85 cm.


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.

Du vil eventuelt også synes om