Messevæg Popup Stof Giant

Perfekt som fotobaggrund

Sendes efter
6.495,00 kr.
Antal

Beskrivelse

Pop op-væggen er en smart løsning til dig, som tydeligt vil vise dit budskab i en montre, på en messe eller ved en event. Væggen monteres hurtigt og nemt, hvilket gør den ideel til messer, konferencer og forretningsmøder. Konstruktionen er i aluminium med lav vægt, hvilket gør den let at bære med sig. Systemet levereres komplet med lærred i farvet tryk, 2 stk lamper og en fleksible bæretaske.

Billedformat: 300 x 300 cm front
Vægt: ca 30 kg

Decor

Vores fineste tekstildug af rigtig høj kvalitet. Dugens matte overflader giver ekstrem dybde og stærke farver med høj kontrast, hvilket gør den egnet som fotobaggrund. Den lave vægt og den slidstærke struktur, gør den nem at folde og tage med. Decor trykkes med vandbaseret farve, hvilket gør den til det mest miljøvenlige trykalternativ. Kan anvendes som højkvalitetsdug både inden- og udendørsmedie. Brandklasse B1/M2.

Produktionstid

Bemærk at den angivne produktionstid er beregnet ud fra den kontrollerede og godkendte ordre.

Grafisk materiale

Venligst hent vores skabelon og brug den til at skabe dit originaltryk. Den kan downloades lidt længere ned under Downloads. Du behøver et passende billedprogram som Adobe Illustrator til at redigere filen. Hvis du ikke har mulighed for at gøre dette, så kan du kontakte os for at få hjælp. Materialet kan du uploade her på produktsiden eller i kundevognen.

Du vil eventuelt også synes om