Produkter i denne kategori kan blive påvirket af ferien fra 15. juli til 4. august. Venligst kontakt os for mere information.

Expolinc Frame

Sendes efter
Størrelse
Tryck
9.525,00 kr.
Antal

Beskrivelse

Expolinc Frame er en stilfuld væg med meget høj kvalitet. Stilladset består af separate dele, der hurtigt og nemt samles sammen. Delene til stativet fås i flere forskellige størrelser, hvilket betyder, at du selv kan skabe en helt unik kombination. Vi hjælper dig naturligvis med at udvikle komplette løsninger efter dine ønsker og vi kan tilbyde forskellige løsninger til udstillingsborde, tasker og belysning for at fuldende systemet.

Udstillingsvæggen fungerer også fantastisk til dem, der bare vil bruge den som en normal udstillingsvæg. Et par muligheder for dette kan findes i den valgbare liste, men vi kan selvfølgelig udarbejde et prisforslag baseret på enhver størrelse.

Bemærk, at de opslåede billeder kun er eksempler på mulige kombinationer. I ovenstående pris medfølger kun en simpel væg og motiv. Lamper fås som tilbehør og sælges enkeltvis. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere eller få et prisforslag efter dine egne ønsker

Produktionstid

Bemærk at den angivne produktionstid er beregnet ud fra den kontrollerede og godkendte ordre.

Graafinen materiaali
Vi skal bruge en trykfærdig fil, der er i samme mål som du har valgt ovenfor.


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.

Du vil eventuelt også synes om