Backdrop 600x240cm

Sendes efter
3.192,00 kr.
Antal

Beskrivelse

Baggrunde er en omkostningseffektiv måde at få et stort eksponeringsområde på og kan bruges i mange forskellige sammenhænge, ​​for eksempel som scenebaggrund, fotobaggrund eller til messer.

Meddelelsen er trykt på et højkvalitetsstof, der har forstærkede kanter og øjer i toppen for nem ophængning. Vil du have en kulisse uden øjer eller måske en kanaliseret vepa? Intet problem, kontakt os venligst på købstidspunktet, så vi er klar over det.

Vi har lagt baggrunde op i flere størrelser, som ofte efterspørges af vores kunder, men vi kan også lave dem efter specifikke mål, så længe den smalleste side er mindre end 240 cm. Kontakt os venligst eller bestil den størrelse, der svarer bedst til dit ønskede mål, så retter vi bestillingen efterfølgende.

Leveringstid Din ordre vil blive afsendt efter 4 arbejdsdagefra vi har godkendt printfiler.
6
Produktionstid

Bemærk at den angivne produktionstid er beregnet ud fra den kontrollerede og godkendte ordre.

Graafinen materiaali
Vi skal bruge en trykfærdig fil der er 00x240cm


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.