PRINTLIT.DK

Vores historie

Trycka.se/Printlit.dk er et etableret varemærke og har eksisteret siden 2011. Varemærket ejes af Printgroup Nordic AB, som erhvervede virksomheden i efteråret 2019. Printgroup Nordic AB er veletableret på markedet og grundlagt i 2007. Som første skridt i at udvikle Trycka.se har vi søsat en nye hjemmeside, den som du nu besøger. Her tilbyder vi samme sortiment som tidligere, men på en platform som tilbyder større muligheder.

Egenproduktion muliggør hurtigere levering, og derfor kan vi nu tilbyde rollups som sendes samme dag ordren bliver lagt. Hurtigere leveringstider vil efterhånden dukke op på vores produkter. Ligeså bliver sortimentet udvidet solidt i de kommende år. Tryck.se findes i flere lande, men under varemærket Printlit.

PrintGroup Nordic AB

PrintGroup Nordic AB har flere års erfaring i samme branche. Vi har et stort sortiment og producere det meste selv, men samarbejder også med andre virksomheder.

Vi lægger stor vægt på vores medarbejdere, og ved at det kun gavner dig som kunde. Tilfreds personale og tilfredse kunder nøglen til fremgang i denne branche, og vi værdsætter hvis du vi dele oplevelser, hvor vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vores oplysninger
Trycka.se
Fabriksvägen 33
SE-375 30 Karlshamn

E-mail: support@printlit.com
Organisationsnummer: 556643-6779