VORES MILJØPOLITIK - FOR EN HOLDBAR UDVIKLING

Vores miljøarbejde

Miljøet er vigtigt for os alle, og vi ved at vores kunder deler den opfattelse. Vi sørger derfor for at udvikle virksomheden med hensyn til miljøet og vores udslip, så vores påvirkning af miljøet mindskes mest muligt. Sveriges miljømål er vigtige for os, ligeså vel som de 17 globale mål.

På vores fabrik kan vi påvirke alle led af produktionen, for at sikre at både produktionen og miljøarbejde fungerer godt. Vi har et strømlinet produktionsflow, der effektivt kan producerer mange varer med minimalt spild. Det spil som bliver til overs, fordeles mellem plastik, karton, brændbart og metal. Vi genanvender det som vi kan og genvinder resten. Det er godt for miljøet, og skaber en mere effektiv produktion.

Vores mål er at mindske anvendelse af skadelige kemikalier. Spildfarve og andre eventuelle kemikalier samles sammen og overleveres til genvinding.

Vi forsøger altid at bestille i stor volumen, når vi køber nyt materiale til lageret. Den mindsker den totale mængde leveringer og sikrer samtidig at eftertragtede varer er tilgængelige. Når vi sender varer ud til dig som kunder, genanvender vi kartoner og pakker effektivt for at mindske volumen på pakken.

Vores leverandører tilbyder efterhånden flere produkter, der er miljøtilpassede, vores sortiment opdateres løbende, så du som kunde får flere og bedre produkter at vælge imellem. Du som kunde er med til at påvirke, når du tager dit valg.


Vi stræber efter følgende miljømål:

  • At øge vores egen kundskab indenfor miljøområdet i trykkeribranchen, så vi kan ligge forrest når det gælder nye materialer, farver og maskiner
  • At primært arbejde med leverandører og samarbejdspartnere, der har miljøet i tankerne.
  • At mindske energiforbruget og transport.
  • At mindske vores affald.
  • At holde vores medarbejdere bevidste om vores miljøpolitik og hvordan vi arbejder med for at nå fælles mål.

Miljø og holdbar produktion er selvklart for os på Trycka, og hvis du vil vide mere om hvad vi står for, og hvad vi laver, så er du altid velkommen til at kontakte os på 031-721 19 40 eller support@printlit.com