Produkter i denne kategori kan blive påvirket af ferien fra 15. juli til 4. august. Venligst kontakt os for mere information.

Messevæg Popup Large

Sendes efter
Liggende
8.871,00 kr.
Antal

Beskrivelse

Dette er vores største variant af Popup-væggene, og er perfekt til dig, der har en lidt større messestand eller som ganske enkelt vil ses så meget som muligt. Denne opsætning består af 4x3 sektioner og der er plads til anvende 6 stk. reklamebannere.

Væggen fås både som lige og svungen. Vi anbefaler derefter, at du vælger et messebord eller transporttaske, da det gør den meget nemmere at transportere væggen til og fra messer. I produktet medfølger stativet og reklamebannerne med ønsket tryk, resterende produkter er tilbehør, som du kan tilkøbe.

Stativet kan variere alt efter hvilken form du vælger. Den lige er 3482 x 315 mm og den svungne er 3065 x 970 mm.

Produktionstid

Bemærk at den angivne produktionstid er beregnet ud fra den kontrollerede og godkendte ordre.

Graafinen materiaali Billedmål til messevæggene
Kurvet: 4038 x 2224 mm.
Lige: 4398 x 2224 mm.

Skabeloner findes i sektionen nedenfor og anbefales da man kan se hvor hvor meget marginal man har til kanterne. Gem den færdige fil uden skærelinjer og udfald.

Billedmål til messebordene
Lille messebord (Standard Case): 1585 x 840 mm.
Stort messebord (Case & Counter): 1820 x 920 mm.


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.

Du vil eventuelt også synes om