A-skilt

Gadeskilte er en prisvenlig investering på grund af deres lave pris og lange holdbarhed.

Der medfølger frontplastik på begge sider til alle vores almindelige modeller, for at beskytte budskabet i under alle slags vejrforhold. Det er selvfølgelig muligt at udskifte frontplastikken, såfremt den er blevet nedslidt.

Man kan købe plakater til alle vores gadeskilte. Plakaterne printes på samme materiale som vores roll-ups og materialet er derfor ekstra holdbart, og er ikke følsomt overfor fugt eller vand på samme måde som papir er. Gadeskilte såsom Citysign, Topsign og Deluxsign kan udføres med toplogo. Plakater og toplogo fås som relaterede artikler på produktsiden for det valgte skilt.

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

Valg af gadeskilte

Hvis man vil have et gadeskilt, der tåler vindrige forhold, så anbefaler vi at man vælger vores gadeskilte ved navn Wind Sign. De har en fjedrende funktion, som får dem til at vippe i vinden, og de har et mere stabilt system

Hvis man vil have et gadeskilt, der er nemt at tage ind og ud hver dag, så anbefaler vi A-stativ eller Easy Sign. Det er to billige gadeskilte, der har en lav vægt og dermed er nemme at flytte rundt på. Easy Sign har også et håndtag på toppen, som er praktisk, når man skal flytte gadeskiltet. A-stativet er fremstillet i aluminium og har derfor en lavere vægt og ruster ikke, men fås desværre ikke med håndtag.

ToppSign er vores billigste gadeskilt, der fås med toplogo. Vil man derimod også have et fortovsskilt med klikrammer, så er Delux Sign eller CitySign et godt alternativ. De sidstnævnte gadeskilte er lidt mere robuste og kan klare grovere vejrforhold.

Vandafvisende plakater til gadeskilte

Man kan købe plakater til alle vores gade-/fortorvsskilte. Vi printer nemlig på samme materiale som til alle vores roll-ups, hvilket betyder, at materialet er vandafvisende og dermed ikke ødelægges af fugt eller regn.

Bemærk at vi kun sælger plakater stykvis, og man derfor skal bestille to styks, hvis man vil bruge begge sider af fortovsskiltet. Plakater, klikrammer og andet tilbehør fås her.

Gadeskilt med klikramme eller magnet?

Vi tilbyder to varianter af gadeskilte, når det kommer til at sætte plakaten fast. Den første metode er en frontplastikramme med magnet. På hvert gadeskilt er der et medfølgende gennemsigtig plastikramme, der sidder ovenpå budskabet. I dette tilfælde har frontplastikrammen en magnetliste langs alle kanter, så du hurtigt og nemt kan sætte budskabet op. Da gadeskiltet er lavet i stål, fungerer magnetlisten perfekt til at trykke budskabet mod gadeskiltet, og få den til at sidde godt fast. Fordelen med magneten er, at man får en lidt mere simpel konstruktion, og dermed bliver prisen lavere. Det giver et stilrent udtryk, da man ikke behøver en klikramme, der bruger en del plads på fortovskiltet.

Den anden metode er klikrammer. Det er præcis, som det lyder, en ramme i fire dele, som man åbner med håndkraft (kan dog kræve lidt ekstra styrke på visse). Fordelen er, at det er nemmere at placere sit budskab midt på skiltet, hvilket nogle gange kan være besværligt, hvis man har en frontplastikramme med magnet.

Gadeskilte med toplogo/topskilt

Toplogo er en smart måde at vise sit logo på samtidig med, at man kan formidle sit budskab på fortovsskiltet nedenunder. Man viser tydeligt firmaet, der reklamerer, og behøver derfor ikke et stort logo på det printede budskab.

Vi tilbyder tre modeller af gadeskilte med toplogo. Det er TopSign, City Sign og Delux Sign. City Sign skiller sig særligt ud fra de to andre gadeskilte. Den har en rund base, som er nemmere for synsbesværede at se. Da kommuner gerne vil hjælpe synsbesværede har mange bestemt at de kun tillader denne type af gadeskilte i gademiljøet.

Fortovskiltene Delux Sign og TopSign minder meget om hinanden. Den største forskel er at Delux Sign har klikrammer, mens TopSign har frontplastikramme med magnet. Hvilken man foretrækker varierer efter smag og behag, læs gerne sektionen ovenfor for mere information. Da TopSign ikke har klikrammer, er designet mere enkelt og derfor er prisen også lavere. Det er et populært valg, da prisen er lavere end Delux Sign. City Sign er derimod mere populær, også selvom din kommune ikke har reglerne omkring disse endnu, så kan det ske, at de kommer, og man kan derved spare udgiften til at forny sit skilt endnu engang på grund af lovgivning.

Gadeskiltets størrelsen

Når man skal vælge mellem størrelser på gadeskilte angives størrelsen af plakaten. Et gadeskilt på 50x70 cm er altså ikke kun 50x70 cm, men der henvises her til overfladen, hvorpå et budskab på plakatstørrelsen 50x70 passer. 50x70 er den mest almindelige størrelse, men vi sælger også mange modeller på 70x100 cm.

Tilbehør til gade-/fortovsskilte

Vi sælger vandafvisende plakater til alle vores gadeskilte. Materialet sørger for at du trygt kan anvende i hvilket som helst gadeskilt uden, at du behøver være urolig for, at vand eller fugt skal forstyrre dit budskab. Udover dette så tilbyder vi også toplogo til visse modeller samt frontplastik. Frontplastik medfølger altid når du køber gadeskilte hos os. Du finder mere om tilbehør til gadeskilte under hvert produkt.