Brochurestativer

Hvis du gerne vil fremvise dine brochurer på messer, er brochurestativer et ideelt valg. Når de ikke bruges på messer, kan du have dem på kontoret, ved indgangen eller lignende. Brochurestativer viser brochurerne på en klar måde og signalerer, at du ønsker at tilbyde noget til kunden. Alle brochurestativer er normalt på lager, så de kan leveres omgående.

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

Vores forskellige brochurestativer

Vi har valgt kun at forhandle de modeller, som er efterspurgte på markedet, men det kan alligevel være vanskeligt at vide, hvilken model man skal vælge. De første fire modeller i kategorien hører til blandt de mest almindelige på markedet og har et smart design, der gør det muligt at folde dem sammen under transport. Du bliver helt sikkert tilfreds, uanset hvilket stativ du vælger, men de ser forskellige ud og leveres i forskellige pakker.

Brochurestativet Expolinc fås både som enkelt- og dobbeltsidet, og du vælger selv, om du vil have det leveret i en nylonpose eller en hård taske. Det er det eneste brochurestativ i vores sortiment, der giver mulighed for en dobbelt eksponering, hvilket er perfekt, hvis du vil have det stående i et åbent område. Den hårde taske er måske nok lidt dyrere, men gør det nemt at tage stativet med sig, ligesom stativet bliver beskyttet optimalt under transport.

Brochurestativet Nät er også sammenfoldeligt og optager meget lidt plads, når det ikke er i brug. Eftersom den primære del består af net, vil vægten også være lav. Dette giver dig mulighed for at bære flere stativer ad gangen – uden problemer. Brochurestativet fås også i to varianter, et med 4 rum og et med 8 rum.

brochurestativ Expolinc brochurestativer