Aftageligt Klistermærke

Aftageligt Klistermærke

Sendes efter
  • 5 arbejdsdage
Materiale
Startpris
  • 281 kr
Laminering
Konturskåret
Packning
1,00 kr.
(1,00 kr. Tax incl.)

25.000 tilfredse
Hurtig levering
Personlig service
Enestående
Baseret på 192 anmeldelser
This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.
loader
cm
Bredde
Minimum: 2
Maximum: 5000
Unit:
cm
Højde
Minimum: 2
Maximum: 5000
Unit:
per unit
Relaterede produkter
Beskrivelse

Aftagelige klistermærker trykkes på vinyl, der enten er helt fri for klister eller på vinyl med svagere klister, der ikke efterlader nogle limresrer, når den tages bort. Fæstner på alle jævne overfalder, selv tapet. Perfekt løsning til midlertidige kampagner.

Store klistermærker trykkes på bannere op til 150 cm i bredden. Ved større format deles dit motiv op i flere bannere som monteres kant-til-kant. Små klistermærker leveres enten løse (renskårne) eller på ark (stemples ud).

Aftagelig kampagnevinyl

Aftagelig vinyl til mindre krævende forhold. God til kortere kampagner på vinduer, køretøjer eller skilte. Kampagnevinylen har svagere klister, og efterlader ikke nogle limrester, når den fjernes efter brug.

Yupo Tako (vit)

Yupo Tako er et holdbart materiale helt uden klister, der klistre på alle glatte overflader og kan flyttes så mange gange du vil. Den er fri for PVC, miljøvenlig og 100% genanvendelig. Når materialet på undersiden bliver lidt beskidt (og derved klistrer dårligt) skyller man blot med vand og sætter op på ny. Perfekt til at sætte på vinduet, tapetet, på gulvet eller på køretøjer.

Graafinen materiaali
Vi skal bruge en trykfærdig fil, der er i samme mål som du har valgt ovenfor.


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.

Filupload
Filupload | Bladre
TRÆK OG SLIP FILERNE HER
MAKSIMAL FILSTØRRELSE : 1200 MB

  NAVN Beskrivning VALG
Inga filer

1 andre produkter i den samme kategori:

Relaterade produkter