Messevæg Soft Wall

Enkel- eller dobbelsidet

Sendes efter
Relaterede produkter
1.476,00 kr.
Antal

Beskrivelse

Nyhed! Soft Wall er den fleksible monteringsvæg med alu-ramme, fra 100 cm til 200 cm i bredden/højden, hvilket gør den meget anvendelig i de fleste sammenhænge. Væggen er en udemærket profileringsoverflade både på messer og på rejser. Dit motiv trykkes på et højkvalitets-tekstillærred (205 g Decor), enkelsidet eller dobbelsidet (2 st Lærred).

Bemærk Taske ikke inkluderet. Anbefales til faste installationer.

Vægt: ca 10kg (250x250cm)

Decor

Vores fineste tekstildug af rigtig høj kvalitet. Dugens matte overflader giver ekstrem dybde og stærke farver med høj kontrast, hvilket gør den egnet som fotobaggrund. Den lave vægt og den slidstærke struktur, gør den nem at folde og tage med. Decor trykkes med vandbaseret farve, hvilket gør den til det mest miljøvenlige trykalternativ. Kan anvendes som højkvalitetsdug både inden- og udendørsmedie. Brandklasse B1/M2.

Produktionstid

Bemærk at den angivne produktionstid er beregnet ud fra den kontrollerede og godkendte ordre.

Graafinen materiaali
Vi skal bruge en trykfærdig fil, der er i samme mål som du har valgt ovenfor.


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.

Du vil eventuelt også synes om