Strandflag Fjer Small

Sendes efter
545,00 kr.
(681,25 kr. Tax incl.)

25.000 tilfredse
Hurtig levering
Personlig service
Enestående
Baseret på 192 anmeldelser
Relaterede produkter
Beskrivelse

Dette er det mindste strandflag vi tilbyder, som har formen af en fjer. Materialet gør flaget både stabilt og holdbart. Til flaget medfølger og en mast, der er lavet af glasfiber.

Masten sørger for at flaget altid er strækt, og på denne måde kan du altid få dit budskab ud, uanset om det blæser eller ej.

Strandflagets budskab sublimeres og på denne måde går farven ind i materialet. Dette gør at trykket bliver lige synligt på begge sider, men bemærk at bagsiden vil være spejlvendt.

Denne størrelse af flag anvendes til en række forskellige sammenhæng og udstillinger. De fungerer lige godt til messer og udendørsevents som til virksomhedens hovedindgang.

Grafisk materiale

Venligst hent vores skabelon og brug den til at skabe dit originaltryk. Den kan downloades lidt længere ned under Downloads. Du behøver et passende billedprogram som Adobe Illustrator til at redigere filen. Hvis du ikke har mulighed for at gøre dette, så kan du kontakte os for at få hjælp. Materialet kan du uploade her på produktsiden eller i kundevognen.

Jämför med liknande produkter

Relaterade produkter