Bannere

279,00 kr.
(348,75 kr. Tax incl.)

25.000 tilfredse
Hurtig levering
Personlig service
Enestående
Baseret på 192 anmeldelser
Relaterede produkter
Beskrivelse

Vi tilpasser vores bannere efter dine ønsker. På listen ovenfor vælger du selv materiale, efterbehandling og størrelse. Prisen beregnes automatisk ud fra dine valg og vises straks. Der tilføjes ingen andre udgifter, bortset fra fragt. Du kan se prisen inkl. fragt, når du går til kassen.

Har du brug for et banner ekstra hurtigt? Bannere i materialet frontlit med en bredde på mindre end 100 cm kan printes og sendes den næste arbejdsdag mod et ekstra gebyr på 200 kr. Dette forudsætter, at vi modtager et materiale, der kan printes samme dag, som ordren sendes.

Information om de forskellige materialer kan findes nedenfor. Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til at vælge materialer og efterbehandling, der passer til dine behov.

Ønsker du noget ud over de angivne alternativer, eller skal du bestille et større antal? Du er altid velkommen til at indhente et . tilbud.

Frontlit

Vores mest populære dug! En mat vinyldug af rigtig høj kvalitet med en utrolig farvegengivelse. Dugen er relativ blød med en glat, brandbeskyttet overflade. Passer til brug både inden- og udendørs. Brandklasse B1.

Mesh

En kraftig dug, specielt tilpasse tryk i storformat og til brug udendørs til blandt andet bannere og facadebannere. Mesh kaldes også for netbannere. Dugens specielle overflade har små huller som lader luften trænge igennem. Anbefales til meget blæsende forhold. Brandklasse B1.

Graafinen materiaali
Vi skal bruge en trykfærdig fil, der er i samme mål som du har valgt ovenfor.


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.

Jämför med liknande produkter

Relaterade produkter