Messevæg Zipper Wall
  • Messevæg Zipper Wall
  • Messevæg Zipper Wall
  • Messevæg Zipper Wall

Messevæg Zipper Wall

Sendes efter
  • 5 arbejdsdage
Liggende
4.549,00 kr.
(4.549,00 kr. Tax incl.)

25.000 tilfredse
Hurtig levering
Personlig service
Enestående
Baseret på 192 anmeldelser
Relaterede produkter
Beskrivelse

ZipperWall er en dobbeltsidet messevæg med print på hele overfladen. Stativet monteres nemt, og siden trækker man reklamebanneret på og lukker lynlåsen på siden. En taske med hjul medfølger for at lette transporten til og fra messer.

Bemærk, at der findes flere varianter og størrelser af dette system. Venligst kontakt os for mere information. Stativet fås med fem års fabriksgaranti.

Decor

Vores fineste tekstildug af rigtig høj kvalitet. Dugens matte overflader giver ekstrem dybde og stærke farver med høj kontrast, hvilket gør den egnet som fotobaggrund. Den lave vægt og den slidstærke struktur, gør den nem at folde og tage med. Decor trykkes med vandbaseret farve, hvilket gør den til det mest miljøvenlige trykalternativ. Kan anvendes som højkvalitetsdug både inden- og udendørsmedie. Brandklasse B1/M2.

Graafinen materiaali
Billedmål til original:
Lige: 296x233 cm
Svungen: 313x237,5 cm.


Materialet kan du downloade her på produktsiden eller i kundevognen. PDF-format anbefales i første omgang efter det afhænger af platform.

Vi anbefaler at filen har en opløsning på 150 DPI for at få så høj kvalitet som muligt. Læs mere på siden for grafisk information.

Læs mere på siden for grafisk information.

Filupload
Filupload | Bladre
TRÆK OG SLIP FILERNE HER
MAKSIMAL FILSTØRRELSE : 1200 MB

  NAVN Beskrivning VALG
Inga filer

12 andre produkter i den samme kategori:

Relaterade produkter